amnasofea85@yahoo.com

shoutout!

dan sejujurnya dari hati merahtua ni

i ain't writing to create a fantasy life frankly speaking. i just throw n spill, sometimes, i lick it, and i like it!

well.
yeah.
i'd rather be hated for what i am than to be loved for what im not.

ciao.
enjoy reading n shoutouting.
u may jerit-jerit kat sini.

amnasofea85@yahoo.com

be good n behave. coz ure human. i.say.thank.you.

Thursday, June 21, 2012

my perenn!~

korang mesti leh bace post aku 'when the times come' tu kan. alahh, scroll down sikit korang nampak dah. sbb entri aku pon tabanyak. hihi.

mamat talking to the moon merangkap kawan aku skrg ni tu dah selamat melahirkan anak sulung... eh bukan die, tapi wife die. jam berapa aku tak ingatla plak.

Comgerattss wei.

Die jodoh perempuan itu and they live happily ever after.
Me? yeahh im happy. Soooo happy. Asking for His forgiveness always. Sentiasa tarbiah diri.
Hidup dunia tak lama. Akhirat kekal abadi.
InsyaAllah.

People's changed. So do i. Kate makin perempuan. Hihi...

2 comments :

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

aku-rasa-aku-tulis said...

OH yess. Tenkiu. Tungku pon tungku le. Tq alotttt