shoutout!

dan sejujurnya dari hati merahtua ni

i ain't writing to create a fantasy life frankly speaking. i just throw n spill, sometimes, i lick it, and i like it!

well.
yeah.
i'd rather be hated for what i am than to be loved for what im not.

ciao.
enjoy reading n shoutouting.
u may jerit-jerit kat sini.

amnasofea85@yahoo.com

be good n behave. coz ure human. i.say.thank.you.

Sunday, May 15, 2011

when the times come

i am a fool, who sits alone, talking to the moon.....
aku kenal ngn kau memang lama dah. even masa tu zaman2 masa aku sekolah lagi. hiuu. tapi kau tak pernah kenal pun siapa aku. sebab kita jaoh at that time. n bile dah besar. tak sangka dpt jumpa kau balik. im glad to have u as.. i dont know how to describe that. kau pun kan? even kite sendiri dah tahu yang kau dah punya seseorang, tapi u're still...... looking for me. at the beginning aku tak rasa ape2.

u really mean everything to me. u've once said to me. kalau lah kita jumpa dari awal lagi... 
ape pun thanks for all ur concern, for all ur thoughts, for all ur everythings. u've given me everything. thanks for that. kau selalu ada by my side for my good or bad. u teach me how to live happily, kau ajar aku cerita hidup.
for the first time in my life, muncul seseorang yang menghargai aku even i have nothing. banyak thanks kat ko sebab

- selalu dengar cerita aku, even ko tak larat nak dengar
-selalu ada time aku sedih
- always make me happy
- selalu buat aku senyum
- sebab kau ajar aku, kalau kite love kat someone tu, tengok hati die, bukan pada apa yang die ade, bukan pada rupa. pada hati die.
- thanks nyanyi  'talking to the moon'. maybe tu la last kenangan yang kau bagi kat aku. walaupun suara kau tak sedap pun, walau aku ketawa sampai jatuh-jatuh kerusi pun, kau still nyanyi kat aku. siap dengan gitar2 sekali lak tu.

i want you. you want me as well. tapi aku tahu takkan kesampaian. dont look back tau. aku harap ape2 je memori kau dgn aku, kite buang jauh-jauh tau. jangan ingat balik. take care of my little things elok-elok tau. jangan bagi die habis bateri. hiuuu.. itu je kenangan yang pernah aku bagi kat kau.

kau ingat lagi tak mase kite jumpe 1st time. mase tu kite lepak kat burger king. pastu kau gelakkan aku sebab aku terhantuk cermin kat sebelah aku. huuue. malusss nye time tu.

kau ingat lagi tak mase kite jumpe kat book fair, pastu ko cakap muka aku mcm nak cari gaduh je ngn kau. padahal mase tu aku penat sebab jalan jauh cari kau. huu.

u always have time for me. thanks for that.

aku sedar, tak semua benda dalam dunia kalau kita nak, kita akan dapat. Allah dah susun semuanya untuk kita. 
aku masih ingat kau pesan kat aku suh aku jaga diri almost everyday. mase tu aku ingat lagi ayat kau. ' jaga diri, sementara aku masih boleh jaga kau, nnti dah tak boleh nak jaga dah'. kau ingat tak? jaga wife to be kau baik2 okay.

thanks for the
- tuner
- sudoku stick
- the little blue things
- n the last. kau nyanyi lagu kat aku ' talking to the moon'

first of all i want to congratulate u on ur E-day esok. hope semuanya going smoothly. im happy as long as u're happy too.

lastly. syg kau.